Champions League Livestream 15 feb

Dagens åttondelsfinaler i Champions League är följande:

Milan – Tottenham
Valencia – Schalke 04

Vill du se Champions League gratis? Det gör du enklast här.
För utförliga instruktioner hur du gör för att se matcherna live, se det här inlägget.

Aftonbladet: ”Jag längtar till matchen i morgon”Milan slipper Bale i första CL-mötetZlatan: Därför tackade jag nej till miljonerna City”Jag vill göra en tunnel på Zlatan””Milan gör nu allt man lovade mig”
Expressen: Zlatan: ”Blir jag arg då spelar jag bättre”Redknapp: ”Zlatan är otrolig” | Spurs tunga besked: Bale missar CL-matchGallas varnar Spurs – för Milans filmningarvan der Vaart: ”Jag ska tunnla Zlatan”Zlatan skriver bok – om egna karriärenZlatan nobbade City: ”Spelar inte för pengar”
DN: Zlatan utan lekkamrat

Kommentera